ZONGULDAK / EREĞLİ - Kdz.Ereğli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Siber Farkındalık Eğitimi

Zonguldak İl J.K.lığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurumumuzda görevli psikolojik danışman/rehber öğretmenler ile birlikte, siber farkındalık  ve bilinçlendirme faaliyetler kapsamında "İnternet ve Teknoloji Bağımlılığı, Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı vb." konularda Siber Farkındalık Eğitimi verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kdz.Ereğli ilçesinde Güneşli ÇPL, Kızılcapınar İlkokulu/Ortaokulu, Şehit Madenciler İlkokulu/Ortaokulu, Yazıcılar İlkokulu, Alaplı ilçesinde Kasımlı Ortaokulu, Şehit Mahir Yener İlkokulu, Çatak İlkokulu/Ortaokulu, Küçükkaymaz İlkokulu/Ortaokulu, Kılçak İlkokulu/Ortaokulunda eğitimler verilmiştir. Bu eğitimler verilmeye devam edecektir.

05-04-202305-04-2023

Yayın: 05.04.2023 - Güncelleme: 05.04.2023 09:41 - Görüntülenme: 124