ZONGULDAK / EREĞLİ - Kdz.Ereğli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Şbt

Kdz.Ereğli ve Alaplı ilçelerimizdeki  rehberlik öğretmeni olmayan okullarımızda yapılan deprem psikoeğitim programına katılan sayıları buradan bize ulaştırabilirsiniz.

Ock

Kdz.Ereğli ve Alaplı ilçelerimizdeki diğer personellere yönelik öfke ve stres yönetimi semineri verildi.

Ekm

Kdz.Ereğli ve Alaplı ilçelerinde bulunan okullarımız hazırladığı okul risk haritası sonuçlarını aşağıdaki forma işleyerek kurumumuza gönderebilirler.

2022 Yılı LGS Tercih Danışmanlığı çalışmalarımız sürüyor.

May

Montessori ile Özgürleşerek Öğreniyorum-I Learn Getting Free With by Montessori e-Twinning Projesi

Ekm

Eyl

Rehber öğretmeni olmayan okulların salgın hastalık psikoeğitim öğrenci oturumlarının sayısal verilerini aşağıdaki forma işleyerek bize ulaştırabilirsiniz.

2021 YKS sınavı Powerpoint sunusu

LGS ve sınav stratejileriile ilgili seminer verildi.

May

2021 Lise geçiş sistemi bilgilendirme sunusu

Nis

KDZ EREĞLİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ REHBERLİK BÖLÜMÜ OLARAK ETKİNLİK DOLU EVDE KAL KİTAPÇIĞIMIZLA EVDE KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMENİZE YARDIMCI OLMAK İSTEDİK.

15 TATİLDE 5 DENEYİM

Mrt

Kdz. Ereğli  özel yetenekli bireyler, otizm, dil konuşma bozukluğu olan bireyler ve özel öğrenme güçlüğü olan bireylerin öğretmenlerine yönelik farkındalık seminerleri devam ediyor.

Ara

BAKKA Projesi kapsamında kurumumuz tarafından düzenlenen "Engelli Öğrencilerde Cinsel Gelişim Eğitimi" konulu eğitim 16-17 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Ock

ERASMUS+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve personel Hareketliliği kapsamında Almanya ve Hollanda ziyaretleri Mayıs ve Haziran ayında yapılacaktır.